Ati di Mariani

Tvrtka ATI di Mariani Mario & C. SNC, jednostavno poznat kao ATI, osnovana je 1973. Korporativni cilj tvrtke je proizvodnja uređaja i komponenti za grijanje,te sanitarija u  području tople i hladne vode.Njihova misija u poslovanju je sigurnost,kvaliteta,visoka učinkovitost za prapravucijenu.

Pogledajte sajt proizvođača: www.nautica.atimariani.it , www.docce.atimariani.it , www.atidimariani.it

 1973: ATI di Mariani & C. SNC rođen nakon prethodnih iskustava uvijek u području tehnologije grijanja.Proizvodni program se sastoji od širokog spektra kotlova, posebice modela DUPLETERM koji ima dva neovisna plamenika, jedan za grijanje i jedan za svrhu grijanja vode. Ovaj model je uspješno proizvodio dugih 18 godina. 

  • 1998: su ušli u proizvodnju brodskih bojlera. Raspon bojlera postaje širok. S novim modelima koji imaju kapacitet za pohranu od 12 do 200 litara. Ovi proizvodi su pogodni za korištenje na jako širokom rasponu primjena: brodovi, kombi vozila, kamperi, hitna pomoć ,te vojna vozila.
  • 2003. površina tvornice je sada oko 13.000 kvadratnih metara u novim proizvodnim pogonima
  • 2005: je vrijeme za nove "vanjske tuševe" podjele. Tuševi su izrađeni od nehrđajućeg čelika AISI316L. koji se koriste na plažama,bazenima..
  • 2013: 40 godina obljetnica !!!