Handyduck

HandyDuck je hvatač konopa kojeg možete koristiti za sve vrste priveza. Ne trebate posebnu opremu za različite vrste priveza. HandyDuck će učiniti sve za tebe i život na brodu će biti puno lakši, ali i mnogo sigurnij. HandyDuck je hvatač konopa koji se može koristiti za sve vrste vezova za plovila do 20 tona težine. Koristite HandyDuck gdje god možete dohvatiti s njim kao razne bitve, na mostovima, plutačama, pristaništima, pontonima. Korištenjem ćete izbjeći naginjanje preko ograde, te nepotrebno skakanje sa i na brod i izbjeći ozljede sto pristajanje čini sigurnijim.

  •  HandyDuck 22mm i 33 mm
  • Triggerhook
  • Sling
  • Teleskopi 95cm - 250 cm 

Pogledajte sajt proizvođača: www.handyduck.com

 

Waterline design

Waterline Design AB je tvrtka smještena u Švedskoj koja pruža nove, inovativne, pametne i posebno dizajnirane proizvode za vlasnike brodova. Gotovo svi njihovi proizvodi su nastali na temelju vlastitog iskustva u plovidbi da bi bili korisni vlasnicima plovila.  Zanimljivi proizvodi su zavjese i mrežice za vrata i prozore protiv svjetla i insekata u ljetnom periodu, zaštita konopa i sajli od habanja...

Pogledajte sajt proizvođača : www.waterlinedesign.se 

 

Dulon

Od 1988., Dulon International, Nizozemska tvrtka, pokazala svoju predanost održivom budućnosti kroz razvoj naprednih čišćenja i održavanja proizvoda i rješenja koja su isplativa, sigurna za rad i koje imaju minimalan utjecaj na okoliš. Kupci Dulon proizvoda i rješeni su: zbrinjavanjem otpada, smanjenje održavanja i što je najvažnije smanjenje izgubljeno vrijeme zbog održavanja. Dulon Marine uvijek se nastoji  razvijati, proizvoditi i prodavati najbolje marine proizvode za održavanje. Vrlo dobar primjer je jedinstveni vrhunski 2-komponentni sustav  DULON 1 & 2 koji se koristi za  privatne osobe kao i za profesionalce   već dugi niz godina.

Pogledajte sajt proizviđača: www.dulonmarine.com

Simson

Simson marine je nizozemski proizvođač ljepila i brvila na bazi MS polimera te je jedna od vodećih tvrtki koja je na svjtskom nivou  ljepila i brtvila za brodove, jahte i brodogradilišta.Simson marine brtvila čine vrlo izdržljive, elastične vodonepropusne spojeve za aplikacije iznad i ispod vodene linije. Neki od tih proizvoda nude izvrsnu otpornost na UV zrake i neće se smanjivati, kredati, ili ispucati tijekom vremena. U većini slučajeva, prethodna obrada površine nije potrebna; to vodi na smanjenju proizvodnom vremenu, troškovima. Svi SIMSON ,arine brtvila su jednostavna za korištenje, jednostavana za brušenje i bojanje. Koriste se za trajno brtvljenje i ljepljenje u servisima  i popravke, njihovi programi uključuju brtvljenje paluba, oko vrata i okna, palube do montaže trupa, armatura i šavova, kobilica...

Pogledajte sajt proizvođača: www.marineadhesive.nl

Shurhold

Shurhold® Industries je američki proizvođač pribora za čišćenje premium kvalitete. Svoj široki raspon četki, drški, krpa i ostalih pomagala zajedno sa vrlo pažljivim dizajnom i izborom materijala pogodnih i otpornih na nautičke uvjete garancija su laganog, sigurnog i kvalitetnog čišćenja i održavanja vašeg plovila.

Pogledajte sajt proizvođača: www.shurhold.com

Igloo

Postoje dobri razlozi zašto Igloo ima najveći udio na tržištu te je najprepoznatiji brand: Igloo je usko specijaliziran za proizvodnju rashladnih kutija, ledenica, "jacera", tj. svega što čuva hladnoću.Najviše od svega, svoju vodeću poziciju, Igloo zahvaljuje povjerenju kupaca koji prepoznaju superiorne učinke, trajnost, laganost korištenja i dizajn. Kad netko kupi Igloo ledenicu, bilo to za putovanje, plažu, piknik, lov, utakmicu, ribarenje, ručak ili posao, znaju da su dobili najbolje.

Pogledajte sajt proizvođača: www.igloocoolers.com

Read more

Epifanes

Od 1902, Epifanes postavlja najviše standarde u bojama i lakovima u svim aspektima: ljepoti, zaštiti i trajnosti.Kroz vrhunsku tehnologiju i korištenjem najkvalitetnijih sirovina Epifanes Yacht Coatings će uvijek  biti izbor onih koji zahtjevaju kvalitetu.Rezultat tradicije i istraživanja je program sa vrhunskim lakovima za skoro svaku namjenu:

pogledajte sajt proizvođača: www.epifanes.com

Read more

Scout

SCOUT Telecomunicazioni osnovana je u Carpi (Modena) 1982. godine, u početku kao mala radionica za proizvodnju brodskih antena za profesionalnu uporabu. Tijekom godina stekla je iskustvo te jačala brend na tržištu što je vodilo tvrtku do povećanja proizvodnog asortimana. Danas SCOUT Telecomunicazioni proizvodi i prodaje primopredajnike antene za profesionalnu upotrebu u nautičkom sektoru (charter  - ribolov - vojska), mobilne i bazne (taxi - Hitna pomoć - policija - civilna zaštita) i sigurnosnog sektora (radio alarm  - telecontrols) ,Kompletna proizvodnja je napravljen u Italiji, u prostorijama Soliera (pokrajina od Modene), a odlikuje se ručna kontrola svakog proizvoda u svakom koraku procesa realizacije. 

Pogledajte sajt proizvođača: www.scoutantenne.com

Read more

Seilflechter

Seilflechter je vrlo uspješna firma konopa u vlasništvu obitelji Halle kroz deset generacija i dugu povijest od 1745 godine. Smještena je u Braunschweig u Njemačkoj. Visoko pozicionirani su na europskom tržištu kroz kvalitetu i uslugu svojih proizvoda i za najzahtjevnije kupce.  Pouzdanost u svakom pogledu, kvalificirano osoblje, volja da se uvijek isporučiti vrhunska kvaliteta po razumnoj cijeni, jake sigurnosne kontrole i potraga za zadovoljstvom kupaca su njihov prioritet. 

Konopi za povlačenje,podizanje i učvršćivanje i oprema za sportove na vodi.

Pogledajte sajt proizvođača: www.seilflechter.de

Kale

Tvrtka Kale clamp je lider u crijevnim obujmicama više od 15 godina. Smještena jeu Turskoj i jedan od poznatih tvrtki na globalnoj razini. Dobavljač za OEM u automobilskom sektoru i zauzima svoje mjesto na globalnom tržištu s omjerom izvoza od 75%, s više od 100 distributera. Kale je poželjan brand u sektoru spojne tehnologije ne samo zbog svoje visoke kvalitete proizvoda nego i po prihvatljivim cijenama, ali i po kvaliteti usluga.

Pogledajte sajt proizvođača: www.caleclamp.com