GEBERIT

Geberit je vodeća tvrtka na području sanitarne tehnologije u Europi s globalnim usmjerenjem. Geberit ima svoja predstavništva u 41 države. Asortiman obuhvaća područja proizvoda sanitarnih i cijevnih sustava. Proizvodi marke Geberit su inovativni, trajni i ekološki učinkoviti.

Pogledajte sajt proizvođača ; www.geberit.hr

TECE

TECE GmbH & Co. je njemačka firma koja se specijalizirala za proizvodnju cijevi i komada za vodovodne instalacije, centralna, podna i zidna grijanja, te za program sanitarija.

Sjedište im je u Emsdettenu u Njemačkoj, firma TECEje osnovana 1955. koja je 100% privatno vlasništvo. Sistemski ponuđač i proizvođač kompletnih sistema za instalacije grijanja i vode te podžbuknih kotlića za izvođenje sanitarnih instalacija. Korištenjem njihovih proizvoda i usluga zadovoljit ćete svoje potrebe i zahtjeve u potpunosti pogotovo instalateri, projektanti, trgovci, voditelji gradilišta i investitori.

Pogledajte sajt proizvođača: www.tece.hr

Read more

MAGNUM

MAGNUM grijanje jedan je od vodećih europskih dostavljača sustava podnog grijanja. MAGNUM Grijanje ima više od 20 godina iskustva u komercijalnim i domaćim projektima, te se može prilagoditi svim zahtjevima.Zahvaljujući vrlo preciznom digitalnom kontrolom koju daje napredi digitalni termostat, omogućava nam jednostavno korištenje i optimalni komfor za svakog. Nadalje, MAGNUM sustavi za grijanje mogu se lako povezati u nove ili postojeće sustave, bez dodatnih radova.

Pogledajte sajt proizvođača : www.magnumgrijanje.hr

Read more