HEMPEL

Hempel je vodeći svjetski dobavljač premaza za dekorativu, industriju, pomorstvo, tržište kontejnera i jahti.Hempel je ekološki osviještena kompanija koja ulaže u Istraživanje & Razvoj, unaprijeđenje proizvodnih tehnika I pružanje adekvatne profesionalne usluge. Njihovo znanje, iskustvo i ulaganje u gore nabrojene segmente omogućuje im da stvore jedinstvenu ponudu i ponude dodatnu vrijednost njihovim kupcima.

Vjeruju da industrija premaza treba i može pridonijeti boljem stanju okoliša, stoga investiraju u napredne proizvode na vodenoj bazi i ulažu u inovativne ideje kako bi kupcima omogućili smanjenje troškova goriva, osigurali niže emisije i pomogli u očuvanju ekološkog sustava.Hempel nudi široku paletu premaza I tehničko savjetovanje svojim kupcima. 

Pogledajte sajt proizvođača : www.hempel.hr

JUB

Počeci proizvodnje mineralnih boja na današnjoj lokaciji sežu u 1875. godinu. Kroz povijest je JUB razvijao proizvodnju unatoč promjenama vlasništva poduzeća. U 1919. godini se prvi puta kao ime poduzeća spominje JUB, koje se očuvalo do danas.Slijedio je planiran i stabilan razvoj koji je vrhunac postigao 1990. godine s rekordnim opsegom proizvodnje od 50.000 tona i čak 60 postotnim tržišnim udjelom u SFRJ na području disperzijskih boja. JUB je 1994. godine zakonom o vlasničkom preoblikovanju poduzeća postao prvo dioničko poduzeće u Sloveniji. S vidika opsega proizvodnje prekretnicu za JUB predstavlja 2004., jer su u toj godini prvi put u povijesti poduzeća proizveli i plasirali iznimnih 100.000 tona proizvoda, a iste godine otvaraju i prvi vlastiti pogon u inozemstvu – u Šimanovcima kraj Beograda u Srbiji.Danas JUB odlikuje moderna i automatizirana proizvodnja, visoka produktivnost, ekološka osviještenost i usmjerenost proizvodnje prema svim potrebnim certifikatima, moderna energetska uređenost, najmoderniji vlastiti razvoj proizvoda i informacijske tehnologije, najviši bonitetni stupanj, visoki radni i socijalni standard zaposlenih. Čvrsto vjerujemo u suradnju i održivi razvoj.

Pogledajte sajt proizvođača : www.jub.hr

 

CHROMOS BOJE I LAKOVI

Robu ćemo proizvoditi samo u najboljim kvalitetama« zapisao je utemeljitelj današnjeg Chromosa boje i lakovi d.d. daleke 1920. godine. Tvrtka je od tada prolazila kroz različite promjene, uvjetovane vremenom i društvenim okruženjem, ali i vlastitim vrlinama kao i slabostima.Svojim širokim tržišnim programom, od lakova za parkete, unutarnjih zidnih boja, fasadnih boja i žbuka, lazura za drvo, praškastih proizvoda za graditeljstvo do boja za drvo i metal u industriji i boja za ceste pokrivaju najširi program potreba tržišta. Širina asortimana i duga tradicija daju si sinergiju u razvoju i sigurnost u ponudi.

Chromos je najveći hrvatski proizvođač boja i lakova, ali ima ime i poziciju na svim svojim tradicionalnim tržištima u regiji. Parketnim lakovima Chromoden prisutni su na tržštu Slovenije i spremni su se pozicionirati i na druga tržišta Europske unije. Danas rade u okviru Helios Groupe te  slijede zajedničku viziju da kao korporacija budu među deset najboljih proizvođača boja i lakova u Europi. 

Pogledajte sajt proizvođača : www.chromos.org

Read more

CHROMOS SVJETLOST

Tradicija proizvodnje boja od gotovo 100 godina čine odličnu osnovu za rad i razvoj tvrtke.Značajan poslovni rast bilježi kontinuirano od sredine 90-ih godina prošlog stoljeća. Izvanredno visoka kvaliteta proizvoda i dobra prodajna mreža učinili su ih liderima u proizvodnji boja i lakova u Hrvatskoj.Sustavni rad na održavanju i unapređivanju ova dva segmenta poslovanja čine da iz godine u godinu postižu bolje poslovne rezultate. Sustavom za strojno nijansiranje razvili su kvalitetu kojom konkuriraju na domaćem i inozemnom tržištu.Velika ulaganja u nove i u poboljšanje postojećih proizvoda, rezultirali su brojnim novim proizvodima kojima spremno konkuriraju i najvećim stranim proizvođacima boja i lakova na našem tržištu.Kvaliteta proizvoda prepoznata je i na zahtjevnim inozemnim tržištima, pa bilježu sve značajnije rezultate i na području izvoza. Stručna radna snaga i vrhunski razvojni centar čine da sigurno gledaju u budućnost.

Pogledajte sajt proizvođača : www.chromos-svjetlost.hr

Read more

DULUX

Akzo Nobel je nakon spajanja sa britanskom kompanijom ICI vodeći svjetski proizvođač boja, lakova i premaza za privatni sektor, javne objekte i industriju prisutan na svim kontinentima.

 Sa sjedištem u Nizozemskoj, danas zapošljava oko 68000 ljudi i ima proizvodnju u mnogim zemljama diljem svijeta, i vlasnik je mnogih poznatih robnih marki u bojama i drugim proizvodima kemijske industrije.DULUX je robna marka s tradicijom od preko 70 godina koja obuhvaća prije svega širok izbor proizvoda iz asortimana boja za interijer te lakova za drvo i metal, ali i proizvode za dekorativnu zaštitu drva, fasadne boje i posebne premaze. DULUX paleta boja jedinstvena je po brojnosti nijansi koje su kupcima dostupne, a preglednost izloška sa bojama na svakom DULUX prodajnom mjestu omogućuje lagan odabir.

Pogledajte sajt proizvođača . www.dulux.hr

Read more