Baden chemie

Preko trideset godina tvrtka Baden Chemie GmbH iz Njemačke nudi inteligentnu tehnologiju i inovativne proizvode na području brtvljenja i hidroizolacija.

Njihova inovativna rješenja prepoznali su građevinari diljem europe u području brtvljenja.

Najistaknutiji proizvod je AQUA-DICHT brtvilo 

 

 

Svojstva

• visoka elastičnost

• brtvi odmah, čak i pod vodom

• apsolutno otporan na sve vremenske prilike

• Može se koristiti i po kiši

• također se mogu koristiti u zimi pri niskim temperaturama

 

• premošćuje pukotine i rupe do nekoliko mm debljine

Dracomerx

DRACO GRAĐEVINSKA APOTEKA koja je namijenjena svima onima koji u svom domu imaju problem s vlaženjem ili propuštanjem vode i žele ga riješiti sami (sam svoj majstor).

 

DRACO GRAĐEVINSKA APOTEKA na tržište uvodi novi princip poslovanja s naglaskom na edukaciji kupaca kako rješiti problem, pružanju BESPLATNIH stručnih savjeta i preporukom najboljih proizvoda za rješanje konkretnog problema.

 

DRACO GRAĐEVINSKA APOTEKA je prvi izbor za sve koji žele sami sanirati npr. svoj podrum, terasu ili ravni krov, jer na jednom mjestu se na razumljiv način mogu dobiti stručne informacije, savjet i upute za rješenje specifičnog problema uz izbor kvalitetnih materijala dokazanih u praksi.

 

DRACO GRAĐEVINSKA APOTEKA Vam nudi samo najbolje za zdravlje vaše kuće:

 

dugogodišnje iskustvo u hidroizolacijama i sanacijama kuća

besplatne stručne savjete i upute za rad

dokazano efikasne proizvode i prateći materijal

Pogledajte sajt proizvođača : www.dracomerx.com

Murexin

Osnovan 1931. godine, Murexin je vrlo brzo svoje ime doveo do velike važnosti. Ponajprije u području građevinske zaštite, a kasnije i građevinske kemije Murexinovi su proizvodi priznati u kratkom roku.  Ono što je 1986. godine započelo s ljepilom za pločice i masom za fugiranje, u međuvremenu se razvilo u vrlo opsežan program za polaganje keramike, od pripreme podloge do sredstava za čišćenje pločica, a sve to u perfektno usklađenoj liniji proizvoda koji se s odličnim rezultatima koriste širom svijeta.

 Murexin nudi i široki asortiman proizvoda iz programa građevinske tehnike, kvalitetnih i jednostavnih za primjenu, kao i liniju proizvoda za polaganje parketa, niveliranja u unutrašnjoj gradnji, te razne druge sisteme. Pored pouzdane kvalitete Murexin nudi i kompletan servis i kompletno savjetovanje, te jamči za inovativna rješenja koja mogu zadovoljiti najveće zahtjeve. Preuzimanjem Durlina, tradicionalnog austrijskog proizvođača boja i lakova, Murexin je i na tom području dostigao vrhunsku kvalitetu. Od fasadnih žbuka do fasadnih boja, od disperzija za unutrašnje prostorije do lakova u širokom spektru boja – s Durlinom iz kuće Murexin svijet postaje šareniji. Durlin optimalno štiti i uljepšava drvo, metal, beton ili zid, a specijalni Aqua-proizvodi na vodenoj bazi dobro se nose i s trendom ekološki neškodljivih rješenja. Konzekventna istraživanja i rad na razvoju proizvoda omogućavaju perfektne rezultate pri obradi i rješenja koja već sada gledaju u budućnost. 

Energy Saving Systems

Tehnika polaganja keramike

Žbuke, mortovi, estrih i beton

Građevinska tehnika

Tehnika polaganja parketa

Pribor

Pogledajte sajt proizvođača : www.itv-murexin.hr

 

Samoborka

Tvrtka Samoborka d.d. osnovana je davne 1906.godine. Kroz više od 100 godina postojanja razvila se u tržišnog lidera u Hrvatskoj u proizvodnji žbuka, fasada, mortova, ljepila, betonskih proizvoda kao i proizvoda za hidroizolaciju i sanaciju.

Samo u posljednjih nekoliko godina uloženo je više desetaka milijuna eura u nove  proizvodne kapacitete pa je Samoborka postala jednom od najmodernijih tvornica ove vrste u Europi.

U sastavu tvrtke Samoborka d.d. se nalazi i nova moderna tvornica suhih žbuka u Muću pored Splita organizirana kao tvrtka kćer pod nazivom Samoborka Split d.o.o.

Tvrtka Samborka vodi politiku proizvodnje visoko kvalitetnih i ekološki potpuno prihvatljivih proizvoda.
Upravljanje kvalitetom i zaštita okoliša od početka se primjenjuje u tvrtki Samoborka, a osnovna načela u upravljanju tvrtkom usmjerena su na ekonomske i ekološke ciljeve
U svrhu toga Samoborka ima cilj čuvati i zaštititi okoliš kroz smanjivanje potrošnje energije i emisije štetnih plinova te optimiziranjem potrošnje sirovina i goriva

 

Danas tvrtka Samoborka svoje proizvode plasira na tržištu Hrvatske i Slovenije, sa tendencijom širenja na regiju odnosno prodaju proizvoda u Bosni i Hercegovini, Srbiji i ostalim državama regije
Prednost blizine tih tržišta i skraćivanje roka isporuka roba omogućuje tvrtki Samoborka da se postavi kao jedan od vodećih proizvođača građevinskih materijala u regiji što svojom kvalitetom i tradicijom zaslužuje.

Pogledajte sajt proizvođača : www.samoborka.hr

Sika

Poduzeće SIKA CROATIA d.o.o. osnovano je 1999.g. kao tvrtka kćer švicarskog koncerna Sika, iako su proizvodi Sika prisutni na ovim prostorima još od sredine 20. stoljeća.

Naši partneri su građevinska poduzeća i specijalizirani izvođači građevinskih radova, skladišta građevinskog materijala, DIY centri, dućani boja i lakova, arhitekti, dizajneri, inženjeri, investitori, proizvođači plovila, vozila, stakla, sendvič panela i dr.

Sika Croatia je aktivan član različitih organizacija i tijela relevantnih za naše ciljeve i strateška područja.

Svojim rezultatima, ponašanjem i odnosom prema partnerima Sika je izgradila izuzetnu reputaciju vrlo pouzdanog partnera sa širokim spektrom rješenja koji se koriste u različitim područjima.

Pogledajte sajt proizvođača : www.sika.com.hr

  • sustavi za polaganje keramike
  • industrijski podovi
  • hidroizolacija krovova
  • sanacija i zaštita betona i podova
  • brtvljenje i ljepljenje
  • tekuće membrane