Omegapaneli

Omega paneli d.o.o. osnovana je 2003. godine u Zagrebu, odakle kreće sa proizvodnjom kupaonskog namještaja na prostorima Slobodne zone Jankomir u Zagrebu.

Njihova vizija je da postanu najveći proizvođač kupaonskog namještaja u regiji, a sustavni rad i trud pomažu da djelo postane ostvarivo.

Inovativno pristupaju svim zahtjevima, pronalaze neophodna i jednostavna rješenja prilagođena izazovnim projektima.

Nastoje kreirati modele koji imaju budućnost, preferiraju jednostavne linije, te se baziraju na jednostavnosti bijelog i bogatsvu drvenih dekora.

Pogledajte sajt proizvođača: www.omegapaneli.hr

Hatria

Talijanska tvornica dio je Marazzi grupacije, koja je specijalizirana za proizvodnju proizvoda iz keramike i fine gline.Ističe se izrazito povoljnom cijenom u odnosu na visoku kvalitetu samih proizvoda.Upravo zbog navedenoga, Hatria proizvodi dostupni su doslovce svakome.Avanturistički izgled, visoka tehnologija, moderan dizajn, udobnost, pouzdanost i tradicija ključ su uspjeha ove tvornice, koja svojim širokim asortimanom različitih serija omogučava svakome da nađe nešto za svoju kupaonicu.Tvornica se diči velikom zalihom robe na lageru, što joj osigurava brze isporuke robe krajnim kupcima. Također, to je jedan od bitnijih elemenata koji dodatno dolazi do važnosti prilikom izgradnje različitih projekata, gdje su vrlo bitni kratki rokovi isporuke, prihvatljiva cijena I vrhunska kvaliteta.Kao potvrdu kvalitete, Hatria ima certifikat ISO 9001:2000.

Pogledajte sajt proizvođača:www.hatria.com

Nord

Nord Produkt je proizvođač kada, kupaonskog namještaja, slavina, kuhinjskog namještaja i mobilnih kućica visoke kvalitete pod brendom Nord.

Svi proizvodi brenda Nord proizvedeni su u Republici Hrvatskoj u tvornici smještenoj u gradu Samoboru.

Naša proizvodnja temelji se na modernim i visokokvalitetnim tehnološkim dostignućima i vrhunskim materijalima koji su u potpunosti ekološki prihvatljivi.

Kod proizvodnje svakog proizvoda vodimo se načelom zadržavanja visoke kvalitete i modernog dizajna u skladu sa zahtjevima tržišta.

Pogledajte sajt proizvođača: www.nord.hr

AQUAESTIL

Zahvaljujući napretku tehnologije i dizajna, danas kupaonica nije samo mjesto za održavanje osobne higijene – ona je postala Vaša mala kućna oaza mira, dodir s prirodom i način opuštanja nakon napornog dana.

 Neovisno o veličini i konfiguraciji, pravilan odabir kupaonskih elemenata neophodan je za funkcionalnu i modernu kupaonicu. Tražite li moderne, ergonomski oblikovane akrilne kade različitih dimenzija i oblika, kupaonski namještaj prilagođen svim kupaonskim konfiguracijama ili pak elemente potrebne za "walk-in shower" koncept; Aquaestil u svom asortimanu ima sve što Vam je potrebno.

Kupaonice su njihova strast, a inovativni dizajn, kvalitetni proizvodi i zadovoljstvo kupaca misija.

 

Pogledajte sajt proizvođača: www.aquaestil.hr

BRANCHETTI

Vodeća talijanska tvrtka kupaonskog namještaja  Branchetti S.R.L. kojom upravlja obitelj Branchetti radi pod sloganom Made in Italy,a vašu kupaonicu pretvara u inovativativnu i unikatnu prostoriju samo za vas. Bogastvo različitih kombinacija dizajna je njihova osobnost da što bliže bude uz kupca ,te da ostvari njihove i najtraženije zahtjeve.

Pogledajte sajt proizvođača: www.fbranchetti.com