Hansgrohe

Stručnjak za kupaonicu i sanitarije, tvrtka Hansgrohe, zapošljava više od 3.500 djelatnika na svim kontinentima diljem svijeta. S deset proizvodnih pogona i zastupništvima u 44 države, ovo se poduzeće ubraja u nekolicinu globalnih igrača u sektoru sanitarne opreme.

Želite li u svom domu stvoriti zone opuštanja i ugode u kojima ćete moći uživati svim čulima? Hansgrohe vam pomaže da svoju kupaonicu i kuhinju pretvorite u otoke udobnosti. Kako biste dan započeli puni poleta i ispratili ga prekrasno opušteni. Jer smo zaljubljenici u vodu. Jer nas veseli razmaziti osobe diljem svijeta, baš kao što ste i vi sami, obiljem prekrasnih proizvoda. I jer gajimo ambiciju da uvijek bivamo još malo bolji.

Hansgrohe vam nudi:

Pogledajte sajt proizvođača : www.hansgrohe.hr/

Read more

Hansa

Hansa – predstavlja sinonim za ideju kako doživjeti vodu u njenom istinskom, djevičanskom, najprirodnijem mogućem obliku.Patentirani perlator jednoručne slavine omogućuje uštedu vode i energije do 50%, a što u današnje vrijeme uz znatnu financijsku uštedu otkriva i zbiljsko poštovanje prema našem planetu.Preko HansaMurano staklenog diska koji je izazvao revoluciju u dizajnu kupaonskih armatura, do HansaCanyon slavina koje koloriraju vodu u odnosu na njenu temperaturu Hansa je ta koja danas djeluje za budućnost Hansa slavine su već 25 godina Br. 1 u Njemačkoj.

Pogledajte sajt proizvođača : www.hansa.com

 

Read more

Nord

Nord Produkt je proizvođač kada, kupaonskog namještaja, slavina, kuhinjskog namještaja i mobilnih kućica visoke kvalitete pod brendom Nord.

Svi proizvodi brenda Nord proizvedeni su u Republici Hrvatskoj u tvornici smještenoj u gradu Samoboru.

Naša proizvodnja temelji se na modernim i visokokvalitetnim tehnološkim dostignućima i vrhunskim materijalima koji su u potpunosti ekološki prihvatljivi.

Kod proizvodnje svakog proizvoda vodimo se načelom zadržavanja visoke kvalitete i modernog dizajna u skladu sa zahtjevima tržišta.

Pogledajte sajt proizvođača: www.nord.hr

Read more