Aquaestil

Zahvaljujući napretku tehnologije i dizajna, danas kupaonica nije samo mjesto za održavanje osobne higijene – ona je postala Vaša mala kućna oaza mira, dodir s prirodom i način opuštanja nakon napornog dana.

 Neovisno o veličini i konfiguraciji, pravilan odabir kupaonskih elemenata neophodan je za funkcionalnu i modernu kupaonicu. Tražite li moderne, ergonomski oblikovane akrilne kade različitih dimenzija i oblika, kupaonski namještaj prilagođen svim kupaonskim konfiguracijama ili pak elemente potrebne za "walk-in shower" koncept; Aquaestil u svom asortimanu ima sve što Vam je potrebno.

Kupaonice su njihova strast, a inovativni dizajn, kvalitetni proizvodi i zadovoljstvo kupaca misija.

 Pogledajte sajt proizvođača: www.aquaestil.hr

 

Read more

Roltechnik

Roltechnik je poznata poslovna tvrtka koja je prisutna i uspješna u preko 15 Evropskih država.Proizvodi robne marke ROLTECHNIK mogu se pronaci u kupaonicama naših kupaca diljem Ceške, Slovacke, Madarske, Litve, Letonije, Poljske, Austrije, Njemacke, Hrvatske, Slovenije i mnogim drugim Evropskih državama kojima su kupci prepoznali naše proizvode i koji su sa njima izuzetno zadovljni. Svakokodnevno sve više i više naši kupci kupuju za svoje kupaonice najmoderniju mogucu opremu za kupaonice, kategorije welness, hidromasažne i parne kabine.

To ne znaci da smo zaboravili i zanemarili naš osnovni asortiman, našu osnovnu strategiju, našu želju da omogucimo kupcima da si ostvare snove o uredenju svojih kupaonica. ROLTECHNIK vam nudi rješenja za svaku kupaonicu, pa i za onu koja nije uobicajena.

Kod razvoja i same proizvodnje naših proizvoda veliku pažnju posvecujemo zaštiti okoliša i prirode. Tvrtka Roltechnik ima certifikate kvalitete, po medunarodnim normama (ES ISO 9001 A 14001).

Pogledajte sajt proizvođača: www.roltechnik.com/

 

Read more

Nord

Nord Produkt je proizvođač kada, kupaonskog namještaja, slavina, kuhinjskog namještaja i mobilnih kućica visoke kvalitete pod brendom Nord.

Svi proizvodi brenda Nord proizvedeni su u Republici Hrvatskoj u tvornici smještenoj u gradu Samoboru.

Naša proizvodnja temelji se na modernim i visokokvalitetnim tehnološkim dostignućima i vrhunskim materijalima koji su u potpunosti ekološki prihvatljivi.

Kod proizvodnje svakog proizvoda vodimo se načelom zadržavanja visoke kvalitete i modernog dizajna u skladu sa zahtjevima tržišta.

Pogledajte sajt proizvođača: www.nord.hr

Read more